مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > فرم درخواست پیگیری نمره های ثبت نشده دانشجویان(نیمسال اول ۱۴۰۰)

دانشجوی گرامی
با سلام
با توجه به ثبت تمامی نمرات نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در سامانه آموزشی دانشگاه( هم آوا) به اطلاع می رساند، دانشجویانی که در آزمون شرکت کرده اند و هنوز نمره در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) توسط مدرس محترم وارد نشده است می بایست تا ساعت ۲۰ امروز ۱۱ بهمن ماه مطابق با الگو درخواست پیگیری خود را داخل سامانه ذیل ثبت نمایند.
بدیهی است پس از تاریخ فوق به هیچ گونه درخواستی پاسخ داده نمیشود. همچنین نمره های دروس کارورزی و پروژه فناوری اطلاعات شامل این اطلاعیه نمیشود.

فرم درخواست طرح در شورای آموزشی
الف) در فرم ذیل می بایست حوزه درخواست (امورکلاس ها) انتخاب گردد
ب) عنوان درخواست می بایست (عدم ثبت نمره) درج گردد
ج) شرح درخواست می بایست (فقط نام درس با نام استاد) درج گردد. به عنوان مثال ۱- درس کارآفرینی استاد محترم جناب آقای احسان صبوری