مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > فراخوان ثبت نام اعضای شورای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی(تمامی رشته ها)

با توجه به استقبال دانشجویان گرامی مهلت تکمیل فرم تا روز سه شنبه  ۱۱ آبان ماه  تمدید گردید.

دانشجوی فرهیخته
با سلام
دانشگاه جهاددانشگاهی جهت حفظ ارتباط خود با دانشجویان گرامی، و بهره‌مندی از ظرفیت‌های بالقوه آنان جهت مشارکت در فرصت های مطالعاتی و شغلی ، شرایط تدریس و پروژ های آتی در پی انتخاب دانشجویان خلاق و با انگیزه است. لطفاً با تکمیل فرم پیش رو ما را در این مهم یاری بفرمایید.

تذکر مهم⇓

۱٫ برای فعال شدن لینک فرم درخواست می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
۲٫ این لینک فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

فرم درخواست همکاری

انجمن‌های علمی دانشجویی به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی با هدف مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های علمی تخصصی برای هر کدام از رشته‌های تحصیلی دانشگاه ایجاد شده است. کار ویژه اصلی فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی ترویج علم و فناوری، کمک به تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه و آموزش مهارت‌های تخصصی برای آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به کسب و کار بعد از دانش‌آموختگی است. تجربه نشان داده است که تمام فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی به عنوان افرادی موفق وارد بازار کار و جامعه شده‌اند. همچنین در طول دوران تحصیل نیز از دانشجویان و موفق نخبه دانشگاه بوده‌اند. دلیل این امر هم داشتن مهارت‌های کار گروهی، تبدیل ایده به عمل، مدیریت رویداد، تفکر انتقادی و مهارت‌های ارتباطی است که در طول دوران فعالیت در انجمن‌های علمی دانشجویی کسب کرده‌اند. هر دانشجوی مرکز بسته به رشته تحصیلی خود می‌تواند در یکی از انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه عضو شده و فعالیت کند.
فعالیت های انجمن ها
برگزاری دوره های آموزشی تکمیلی و تقویتی و تشکیل کارگاه های تخصصی، تولید و انتشار نشریه علمی، کتاب و نشریات الکترونیکی، نرم افزارهای رایانه ای و فیلم های علمی – آموزشی، برنامه ریزی و اجرای بازدید از مراکز علمی، صنعتی و فناوری، اطلاع رسانی در خصوص کلیه فعالیت های مرتبط با اهداف انجمن، حمایت و تشویق مادی و معنوی از ابتکارات، خلاقیت های علمی، فعالیت های پژوهشی و اختراعات دانشجویان

لیست رشته های دانشگاه
کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتری