مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار پژوهش > فراخوان بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور

بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور همزمان با هفته پژوهش در آذرماه سال جاری برگزار می شود.

همکار مدرس گرامی
باسلام و احترام
از شما فرهیخته گرامی دعوت بعمل می آید تا در فراخوان انتخاب پژوهشگر و فناور برتر کشور در سال ۱۴۰۰ شرکت فرمایید.
خواهشمند است تا روز چهارشنبه ۱۴ مهرماه فرم ذیل را تکمیل فرمایید.
باتشکر

دستور العمل فراخوان انتخاب پژوهشگر و فناور برتر سال۱۴۰۰

جهت تکمیل فرم ثبت نام کلیک نمایید

تذکر مهم:

برای فعال شدن لینک فرم ارسال اطلاعات متقاضی  می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
این لینک فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

حوزه های فراخوان عبارتند از :
۱- مقالات چاپ شده در مجلات  معتبر داخلی یا بین المللی، ۲- طرح های پژوهشی پایان یافته دارای حسن انجام کار از کارفرما، ۳-طرح های پژوهشی، پایان نامه ها، رساله های که به مرحله فناوری رسیده باشد، ۳- تالیف یا تصنیف کتاب، ۴-اکتشاف، ابتکار، نوآوری، اختراع، اثربدیع و ارزنده هنری مورد تایید مراجع علمی معتبر، ۵- جوایزدریافت شده از جشنواره های علمی معتبر.