مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > عضویت در کانال انجمن‌های علمی دانشجویی مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج

دانشجوی فرهیخته
با سلام
ضمن عرض خیر مقدم به مناسبت عضویت حضرتعالی در شورای انجمن های علمی دانشجویی مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج خواهشمند است جهت دریافت اطلاعات مناسب همچنین اطلاع از جلسات شورا و شرکت در فعالیت های انجمن وارد کانال ذیل شوید.
لازم به ذکر است علاقه مندان که اسامی آن ها در ذیل ذکر نشده است نیز می توانند ضمن تکمیل فرم عضویت در کانال انجمن نیز عضو شوند.

عضویت در کانال اطلاع رسانی انجمن⇓

جهت عضویت در کانال اطلاع رسانی انجمن ها کلیک نمایید

تکمیل فرم عضویت انجمن⇓

تذکر مهم⇓

۱٫ برای فعال شدن لینک فرم درخواست می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
۲٫ این لینک فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

فرم درخواست همکاری

اسامی همکاران دانشجو در انجمن های علمی دانشجویی مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج

جناب آقای/ سرکار خانم
مصطفی عظیمی