مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > شیوه نامه دریافت نامه از دبیرخانه(گواهی اشتغال به تحصیل، تاییدیه تحصیلی، مدرک دیپلم)

دانشجوی گرامی
با سلام
به اطلاع می رساند جهت دریافت نامه از دبیرخانه  می بایست به شیوه ذیل عمل نمایید( نامه های دبیر خانه شامل موراد ذیل می گردد)
۱٫ گواهی اشتغال به تحصیل  ۲٫ نامه درخواست تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات ۳٫ نامه دریافت مدرک دیپلم از مدرسه (فقط دانشجویان آقا که معافیت تحصیلی دارند)

۱٫ گواهی اشتغال به تحصیل
الف) در فرم ذیل می بایست حوزه درخواست (حوزه ریاست) انتخاب گردد
ب) عنوان درخواست می بایست (گواهی اشتغال به تحصیل) درج گردد
ج) شرح درخواست می بایست (نام کامل محل درخواست کننده) درج گردد. به عنوان مثال بیمه تامین اجتماعی شعبه ۷ تهران
د) به همراه داشتن یک قطعه عکس  ۴*۳ رنگی با پوشش مصوب در زمان دریافت نامه الزامی است
ه)داشتن انتخاب واحد در سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) در زمان درخواست الزامی است

۲٫ نامه درخواست تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات
لف) در فرم ذیل می بایست حوزه درخواست (حوزه ریاست) انتخاب گردد
ب) عنوان درخواست می بایست (نامه درخواست تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات) درج گردد
ج) شرح درخواست می بایست (نام کامل محل درخواست کننده) درج گردد. به عنوان مثال دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
د) بارگذاری اسکن واضح از مدرک تحصیلی کاردانی الزامی است.

۳) نامه دریافت مدرک دیپلم از مدرسه
الف) در فرم ذیل می بایست حوزه درخواست (حوزه ریاست) انتخاب گردد
ب) عنوان درخواست می بایست (نامه دریافت مدرک دیپلم از مدرسه) درج گردد
ج) شرح درخواست می بایست (نام کامل محل درخواست کننده) درج گردد. به عنوان مثال هنرستان فنی و حرفه ای پایگاه انقلاب

مراحل انجام کار
درخواست نامه از دبیرخانه فقط روزهای یکشنبه و دوشنبه در فرم ذیل امکان پذیر است.
دریافت نامه از دبیرخانه فقط روزهای شنبه و چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۴ امکان پذیر است.
لازم به ذکر است به درخواست هایی که غیر از این فرایند باشد پذیرفته نمی باشد

اینجا کلیک نمایید