مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > شیوه برگزاری کلاس ها از تاریخ ۳۰ بهمن ماه الی ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۰

با سلام و احترام
به استحضار می رساند با توجه به جلسه هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی واحد استان البرز با حضور جناب آقای دکتر یوسفی رییس محترم دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان البرز در روز دوشنبه ۲۵ بهمن ماه مبنی بر شیوه برگزاری کلاس ها با رعایت کامل سرفصل دروس(صرفٱ نظری،نظری-عملی،صرفٱ عملی) مطابق با رعایت کیفیت آموزشی قبل از پاندمی ویروس کرونا همچنین پایش و ارزیابی فعالیت دانشجویان در بخش عملی دروس به صورت تدریجی(جلسه به جلسه) و اخذ امتحان میان ترم و فعالیت های کلاسی در طول ترم از تاریخ ۳۰ بهمن ماه الی ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۰ موارد ذیل خدمتتان تقدیم می گردد.
همچنین شیوه برگزاری کلاس های فروردین ماه در جلسه ۱۰ فروردین ماه تصمیم گیری خواهد شد.
۱٫دروس صرفا نظری به صورت مجازی
۲٫بخش نظری دروس نظری-عملی به صورت مجازی
۳٫ بخش عملی دروس نظری-عملی با اعلام نظر و تایید مدرس و مدیر محترم گروه به صورت مجازی یا حضوری
۴٫ دروس صرفٱ عملی با اعلام نظر و تایید مدرس و مدیر محترم گروه به صورت مجازی یا حضوری
۵٫دروس کاربینی و کارورزی به صورت حضوری
۶٫تمامی کلاس های مجازی فقط در سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) برگزار می گردد.
۷٫ دروسی که ماهیت آن ها کارگاهی و یا آزمایشگاهی است و قابلیت برگزاری به صورت مجازی را ندارد می بایست به صورت حضوری برگزار گردد.
باتشکر