مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > سمینار مهارتی انتخاب صحیح مسیر شغلی آینده دانش آموزان“دانش آموز امروز، شاغل فردا”

مرکز آموزش علمی –کاربردی جهاددانشگاهی کرج با همکاری پایگاه بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی و پایگاه بسیج اساتید شهید سید مرتضی آوینی در نظر دارد همزمان با سیزده آبان روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام و روز مبارزه با استکبار جهان (روز دانش آموز) در جهت انتخاب صحیح مسیر شغلی آینده دانش آموزان سمینار آموزشی رایگان تحت عنوان “دانش آموز امروز، شاغل فردا” برای جامعه هدف دانش آموزان دختر و پسر مقطع متوسطه (دبیرستان، فنی و حرفه‌ای و کار و دانش) با ارائه گواهینامه معتبر به صورت حضوری و با رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی برگزار نماید. علاقه مندان جهت شرکت در این سمینار تا روز جمعه ۲۱ آبان ماه از طریق فرم ذیل در این سمینار ثبت نام نمایند.

? مهلت ثبت نام:  ۱۲ الی ۲۱ آبان ماه
♨️ لینک ثبت نام کارگاه
تذکر مهم
۱٫ برای فعال شدن لینک فرم ثبت نام می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
۲٫ این لینک فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

فرم ثبت نام سمینار

? مدرس: دکتر عیسی خوشوقت
? زمان برگزاری کارگاه: متعاقباً از طریق همین کانال اعلام می گردد (آبان ماه ۱۴۰۰)
ساعت: متعاقباً از طریق همین کانال اعلام می گردد