مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد البرز برگزار می‌کند؛ «زندگی، امام حسین، عاشورا»

پادکست و تولید محتوا (حداکثر ۱۵ دقیقه) از کتاب امام حسین(ع) شهید فرهنگ پیشرو انسانیت نوشته علامه محمد تقی جعفری(ره)

تولید محتوا خلاصه کتاب و پاورپوینت با خروجی و فرمت کلیپ

دریافت آثار از طریق کانال تلگرام: @alborz_isojd

?دسترسی به فایل پی دی اف کتاب از طریق: https://b2n.ir/p93880

?مهلت دریافت آثار: ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۰

رعایت موارد ذیل در ارائه آثار الزامی است: * دقیقا از مطالب کتاب بدون دخل و تصرف استفاده شود. * خلاقیت در ارائه آثار و تأثیرگذاری مطلب بسیار حائز اهمیت است. * نام تهیه کنندگان، نام کتاب و فصل انتخاب شده در فایل ارائه شده ذکر شود. * پادکست و یا تولید محتوا دربرگیرنده و بازنشر مفهومی خاص و جمع بندی شده باشد.
?جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان البرز تماس حاصل نمایید. ۳۴۵۰۵۱۵۱-۰۲۶ و ۰۹۳۸۸۱۲۴۰۲۸

#سازمان_دانشجویان_جهاددانشگاهی