? مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی کرج و خانه کارگر ساوجبلاغ با همکاری سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری فردیس و پارک علم و فناوری البرز برگزار می کند:

?”رویداد شتاب (استارتاپی) متاورس”  به صورت حضوری/ رایگان

رییس جهاددانشگاهی البرز گفت: رویداد شتاب (استارتاپی) متاورس باهدف گسترش فناوری های نوین در جهت ارائه و عرضه دستاوردهای فکری دانشجویان،دانش آموختگان، اساتید دانشگاه ها، کارآفرینان برای تعامل با صنعت و جذب سرمایه گذاران به منظور تجاری شدن طرح ها برگزار می گردد.
بدین منظور از تمامی دانشجویان، اساتید و علاقه مندان(آکادمیک و تجربی) در سراسر کشور جهت شرکت و حضور در” رویداد شتاب (استارتاپی) متاورس” دعوت بعمل می آورد.

✅ اهداف رویداد
هدف ما از برگزاری این رویداد،ایجاد انگیزش برای تبدیل ایده ها به کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری در جهت خلق ثروت با هدف ایجاد اشتغال پایدار می باشد.
معرفی ظرفیت های دانشگاهی به واحد های فناور و ایجاد ارتباط موثر در جهت بهره برداری از طرح ها
تقویت روحیه خلاقیت و نوآوری و بستر مناسب جهت خودباوری ملٌی
ایجاد بستری مناسب جهت جذب سرمایه گذاران جهت حمایت از طرح ها
ایجاد انگیزه، روحیه نشاط، شوق آفرینش گری و کار جمعی برای ظهور استعدادها
ایجاد فضایی برای کار گروهی و نقطه آغازی برای ایجاد اشتغال دائمی و ثروت آفرینی

✅ محور رویداد
o بلاک چین
o شهر هوشمند
o مدیریت پسماند
o جذب مشتری در علم داده
o فناوری نوین معماری و شهرسازی

? جوایز
اهداء جوایز نفیس به ۳ تیم برتر به همراه گواهینامه
معرفی تیم های برتر جهت استقرار در مراکز رشد و پارک علم و فناوری استان البرز
تمامی طرح های منتخب رویداد در دسترس صاحبان صنایع برای معرفی به بازار کار با حفظ حق معنوی فرد یا گروه قرار خواهند گرفت.
تمامی طرح ها در سایت جهادداننشگاهی با رضایت صاحب ایده نمایش داده خواهند شد.

? تاریخ برگزاری : ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۱ ساعت ۹ صبح
♨️ مکان برگزاری: شهرداری فردیس
⏰ آخرین مهلت ارسال طرح: دوشنبه ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۱
برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی و رفع نواقص لطفاً ارسال طرح را به روزهای پایانی موکول نفرمایید.

? فرمت ارسال آثار مرحله اول
متقاضیان شرکت در این رویداد تا تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۱ می بایست طرح و ایده خود را به دبیرخانه رویداد ارسال نمایند.
بعد از داوری اولیه آثار رسیده به دبیرخانه رویداد، اسامی منتخبین به همراه منتور ها در همین اطلاعیه اطلاع رسانی می شوند.
منتور ها از اساتید دانشگاه جامع علمی- کاربردی -سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری فردیس – پارک علم و فناوری البرز – بنیاد نخبگان استان البرز در این رویداد حضور خواهند داشت.

? برگزار کنندگان
مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج
مرکز آموزش علمی-کاربردی خانه کارگر ساوجبلاغ
سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری فردیس

? حامیان
جهاددانشگاهی واحد استان البرز
دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان البرز
خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران
شهرداری فردیس
پارک علم و فناوری البرز
بنیاد نخبگان استان البرز
شرکت شهرک های صنعتی استان البرز
سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی البرز
مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان البرز

? نشانی دبیرخانه رویداد:
آدرس: عظیمیه، میدان مهران – میدان گلستان – گلستان ششم غربی(میخک) – ضلع شمالی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز- مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج
شماره تماس: ۰۲۶۳۳۱۹۸
سایت مرکز: https://karaj.iastjd.ac.ir
راههای ارتباطی در سایر اپلیکیشن ها Jdkaraj
ساعت پاسخگوئی دبیرخانه شنبه تا چهارشنبه (به غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۸ – ۱۵  داخلی ۱۰۷ می باشد.

? فرم ارسال آثار
علاقمندان جهت شرکت در این رویداد تا روز دوشنبه ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۱ می توانند اطلاعات و طرح های خود را در فرم ذیل ثبت نمایند.

جهت ارسال کلیک نمایید

جهت دریافت فایل پوستر با کیفیت کلیک نمایید