مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > رونمایی از کتاب جدید دانشجوی مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

کتاب جدید بهاره سلطانی، دانشجوی رشته کاردانی بورس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج با عنوان «سلطان جنگل» به دو زبان فارسی و انگلیسی طی مراسمی که از سوی اداره کل فرهنگ و و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار گردید، رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج، این مراسم از سوی انجمن سیمین سخنان البرز و گروه فرهنگی کتابخانه قاصدک با حمایت اداره کل فرهنگی و ارشاد اسلامی البرز برگزار گردید و در پایان مراسم از کتاب های چاپ شده بانوان اهل قلم رونمایی شد.

بهاره سلطانی در حوزه کتاب کودک فعالیت دارد و تاکنون کتاب های «تافی و حیوانات»، «حیوانات جنگل»، «ویزویزک»، «دانشمند بی دانش» و «تی تی» را به چاپ رسانده است.

این دانشجوی فعال که مربی خلاقیت و قصه گویی می باشد دارای مدارک مربیگری تخصصی مهد کودک، مربیگری خلاقیت و هنر کودک، الفبا ورزی و آواورزی دوره پیش دبستانی و مدرک ممتاز خوشنویسی است.

سلطانی داستان های دیگری در حوزه کودک نوشته است که به زودی به مرحله چاپ و انتشار خواهد رسید.