مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > دومین جشنواره ملی طرح ها، پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کارفرما محور امیرکبیر

جهاد دانشگاهی استان البرز در جهت توسعه فرهنگ اولویت محور و کاربردی کردن پژوهش های دانشگاهی، در نظر دارد به مناسبت سالروز شهادت مرحوم میرزا تقی خان امیرکبیر، «دومین دوره جشنواره ملی طرح ها، پایاننامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کارفرمامحور امیرکبیر» را با همکاری اتاق بازرگانی، بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی در گستره ملی برگزار نماید.

دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در  ۷گروه مختلف آموزش عالی کشور که طرح ها، پایان نامه ها و رساله های خود را با حمایت کارفرمایان خارج از دانشگاه ها به انجام رسانده و از تاریخ  ۱۳۹۸/۰۷/۰۱تا  ۱۴۰۰/۰۸/۳۰از آن دفاع نموده اند، تا  ۳۰آذرماه سال جاری می توانند در این رویداد به رقابت بپردازند.