مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > جلسه گروه گرافیک مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد

جلسه گروه گرافیک مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج با حضور سید مرتضی سادات حسینی، رییس مرکز، دکتر مصطفی یوسفی طزرچان، رییس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان البر، سیاوش لطفی رضایی، مسوول حراست این مرکز، سجاد فروغی، مدیر گروه رشته گرافیک و انیمیشن و اساتید گروه گرافیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج، این جلسه با هدف برنامه ریزی و هماهنگی های فعالیت های آموزشی ـ پژوهشی و فرهنگی برگزار گردید.

سید مرتضی سادات حسینی در این جلسه با تشریح اهداف رشته گرافیک گفت: رشته گرافیک مجموعه ای از مهارت ها، خلاقیت ها و ایده های جدید است و فارغ‌التحصیلان این رشته فرصت‌های‌ شغلی‌ زیادی‌ می توانند داشته باشند، لذا اهداف آموزشی باید در راستای مهارت و خروجی محوری قرار گیرد.

وی افزود: رشته گرافیک از رشته‌هایی است که در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌ها تدریس می شود و به خاطر تنوع شاخه‌هایی که این رشته دارد فرد دانش آموخته در صورتیکه خلاقیت و پشتکار بالایی داشته باشد می‌تواند در زمینه‌های مختلفی شروع به کار کند و هدف مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج، توانمندسازی دانشجویان این رشته برای ورود به بازار کار است.