مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > تمدید زمان ثبت نمره نیمسال ۹۹۲ و زمانبندی تجدید نظر و رسیدگی به تجدید نظر

همکاران مدرس گرامی
با سلام و احترام
به استحضار میرساند:

1. ثبت نمره برای نیمسال بهمن ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برای روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۰و ۲۱ تیر ماه  در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) فعال گردید.
    2. تجدیدنظر مجدد برای دانشجویان در روز سه شنبه ۲۲ تیر و رسیدگی به تجدید نظر در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر ماه انجام خواهد شد.
    3.  برای دانشجویان غایب (بدون ip ورود در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی) ، در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) هیچ نمره ای ثبت نگردد، ثبت غیبت در آزمون توسط همکاران اداره آموزش صورت می گیرد.
    4. حتماً مجدد نمرات دروس خود را بررسی فرمایید ممکن است نمره ای به علت اختلال  اینترنت ثبت نشده باشد.

لذا خواهشمند است بعد از ثبت نمره، برای آگاهی همکاران اداره آموزش در پایین همین صفحه قسمت دیدگاه متن ذیل را ارسال فرمایید.
با تشکر فراوان

اینجانب                 با کد مدرسی / کد ملی                       تمامی نمرات دروس خود را در سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) ثبت نموده ام و مابقی دانشجویان در روز آزمون غیبت داشته اند.

لیست نمرات ثبت نشده  و مدرسان محترمی که احتمالاً نمره صفر برای دانشجویان غیبت در آزمون ثبت نموده اند مطابق با فایل اکسل ذیل تقدیم می گردد.
(گزارش تا ساعت ۱۳ روز یکشنبه ۲۰ تیرماه)

فایل اکسل ثبت نمره