همکاران مدرس گرامی

با سلام و احترام

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به استحضار می رساند مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج در راستای رسالت آموزشی و مسئولیت اجتماعی خود به‌منظور حفظ و ارتقاء سطح کیفی علمی و عملی دانشجویان ، در نظر دارد کارگاه‌های مهارتی و تخصصی (رایگان ویژه دانشجویان سراسر کشور) را بصورت مجازی برگزار نماید. لذا خواهشمند است مدرسانی که تمایل به برگزاری مجازی دوره‌های مهارتی در زمینه‌های مختلف را دارند، فرم ذیل را تکمیل فرمایند. لازم به ذکر است ضمن صدور گواهینامه برگزاری ، تمامی کارگاه ها به صورت پخش زنده در سایت جهاددانشگاهی کشور قرار داده میشوند.

تذکر مهم⇓

۱٫ برای فعال شدن لینک فرم درخواست می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
۲٫ این لینک فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

فرم درخواست