مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > برنامه زمانبندی تحویل نهایی دروس کارورزی ۱، کارورزی ۲ تمامی رشته ها و پروژه فناوری اطلاعات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

به روز رسانی مجدد (تاریخ قبلی ۸ دی ماه)

❌❌ کارورزی مهر۹۹

قابل توجه تمامی دانشجویان گرامی:
برنامه زمانبندی تحویل نهایی دروس کارورزی ۱، کارورزی ۲ تمامی رشته ها و پروژه فناوری اطلاعات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به شرح فایل پیوستی در تاریخ های اعلام شده به صورت مجازی از طریق سامانه آزمون برخط جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

??تذکر مهم:

۱: دانشجو ملزم می باشد تمامی مستندات کارورزی را طبق برنامه زمانبندی اعلام شده در سامانه آزمون برخط http://exam.jde.ir بارگزاری نماید در غیر اینصورت غیبت در آزمون محسوب خواهد شد.

۲: مستندات کارورزی شامل موارد زیر می باشد:

فرم های کارورزی تکمیل شده باید (مهمور به مهر و امضا محل کارورزی) و همچنین مورد تایید مدرس باشد ( نیازی به اخذ امضا مدرس در پایین فرم نمی باشد).

نامه اتمام دوره کارورزی از محل کارورزی.

گزارش کلی از روند پروژه های کارورزی که توسط مدرس و یا محل کار تعیین شده در قالب یک فایل pdf .

عکس از محل کارورزی.

لطفا این پیام با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید