مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > برترین های عکس جشنواره ققنوس پنجم از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی البرز انتخاب شد

آیین اختتامیه پنجمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس با حضور مسئولان استانی در دانشگاه خوارزمی کرج برگزار شد که در بخش عکس، دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی هنر کرج مقام برتر را از آن خود کرد.

سالار چرمی، دانشجوی رشته کارشناسی عکاسی تبلیغات و دانشجوی نمونه کشوری توانست در بخش عکس عنوان نفر اول را کسب کند و آثار محمدمهدی پورعرب، دانشجوی دیگر این مرکز نیز عنوان شایسته تقدیر را به دست آورد.

پنجمین جشنواره ققنوس در البرز در موضوعات متنوعی برگزار شد که در بخش ادبیات، آثار هنری دانشجویان با محوریت عدالت خواهی دانشجویی، آسیب‌های اجتماعی، مشکلات صنفی دانشجویی، تحریم و اقتصاد مقاومتی، دفاع مقدس، وفاق اجتماعی ایرانیان و حمایت از مقاومت یمن مورد داوری قرار گرفت.
بخش هنر‌های تجسمی که شامل پوستر، عکس، کاریکاتور، خوشنویسی و نقاشی بود، محور‌های آثار هنری در موضوعات سبک زندگی بومی و محلی و آیین‌های فراموش شده، تناقضات سبک زندگی مدرن، عدالت اجتماعی، آمریکا و استکبار نوین، شهید و دفاع مقدس فرهنگی برگزار شد.

همچنین این جشنواره در بخش‌های خوشنویسی، ادبیات نمایشی، فیلم کوتاه، انیمیشن، تئاتر و استندآپ کمدی، موسیقی، مداحی و پژوهش‌های هنری در موضوعات مختلف برنامه ریزی شده بود.
موضوع ویژه در همه این بخش ها، علاوه بر موضوعات اختصاصی در هر بخش، حمایت از مقاومت یمن طراحی شد.

همچنین در این دوره دبیر خانه دائمی پنجمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس استان البرز اولین دوره اهدای جایزه سردار دلها را در راستای بزرگداشت مقام والای سردار انقلاب و اسلام شهید سپهد قاسم سلیمانی را با رویکرد آرمان های شهید و شهدای جبهه جهانی مقاومت به تمامی بخش های این جشنواره افزود.