مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > برآورد قیمت زیباسازی دیوار بیرونی دبستان دخترانه حجت بن الحسن(ع) چهارراه مصباح

با سلام
دبستان دخترانه حجت بن الحسن(ع) واقع در چهارراه مصباح کرج در نظر دارد زیباسازی دیوار بیرونی ساختمان دبستان را با بهره گیری از تخصص و توانمندی اساتید و دانشجویان دانشگاه جهاد دانشگاهی کرج را در تابستان ۱۴۰۲ طراحی و اجرا نماید، لذا علاقه مندانی که تمایل دارند در این پروژه همکاری نمایند خواهشمند است فرم انتهای اطلاعیه را تا روز جمعه ۰۲ تیرماه ۱۴۰۲ ارسال نمایند.

به صورت کلی برای مشخص کردن هزینه دقیق پروژه، به این اطلاعات نیاز است:
۱- طول و ارتفاع دیوار، جنس دیوار و عکس دیوار(ارتفاع ۶ متر- طول ۴۰ متر – بازدید به صورت حضوری امکان پذیر است)
۲- ارسال طرحی که دارید
۳- محل پروژه (استان البرز – شهر کرج – چهارراه مصباح، خیابان شالچی، کوی میردار نژاد، بن بست حجت ابن الحسن)
عوامل مشخص کننده قیمت نقاشی دیواری
لطفاً در ارسال طرح دیوارنگاری موارد ذیل را مشخص نمایید:
۴- ابعاد و جنس دیوار (طول و ارتفاع دیوار، داخلی یا خارجی بودن دیوار) و….
۵- جزئیات و پیچیدگی نقاشی (یعنی مقدار جزئیات ، تعداد رنگ ، سبک و غیره(
۶- کیفیت مواد مورد استفاده (رنگ اسپری، رنگ اکرلیک یا روغن، پوشش های شفاف، پرایمرها/سیلرها)
۷- تجهیزات مورد نیاز (مانند داربست ، بالابر، نیاز به بیمه و غیره(
۸- طراحی (درخواست طراحی دیجیتال و اورجینال یا استفاده از طرحهای کپی و آرشیوی)

لطفاً در قسمت هزینه ها  موارد ذیل را مشخص نمایید:
۱- هزینه های فوق شامل هزینه مصالح و متریال، ابزار و تجهیزات نقاشی دیواری با پیمانکار است یا توسط کارفرما تهییه می گردد؟درصورتیکه توسط کارفرماست مبلغ دستمزد اجرا در هر متر مربع چه میزان است؟ در غیر این صورت چه میزان است؟
۲- تعمیر و آماده سازی زیرکار کلی دیوار (یعنی تمیز کردن، بنایی، بتونه کاری و غیره)یا پوشش مات یا شفاف اضافه روی کار با پیمانکار است یا کارفرما؟ در صورت پیمانکار مبلغ آن را هم محسابه نمایید.
لازم به ذکر است انجام این طرح می تواند کارورزی دانشجویان رشته معماری و یا نقاشی و سایر رشته های مرتبط نیز در ترم تابستان محاسبه گردد و تمامی مصالح و متریال، ابزار و تجهیزات نقاشی دیواری همچنین تعمیر و آماده سازی زیرکار کلی دیوار توسط کارفرما تهییه می گردد و فقط توسط دانشجو اجرا می گردد.

خواهشمند است در قسمت نام فراخوان “نقاشی دیواری” را ثبت نموده و طرح و برآورد قیمت خود را در قالب فایل pdf در فرم ثبت نام بارگذاری نمایید.

فرم ثبت نام نقاشی دیواری