مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > بازگشایی سامانه انتخاب واحد در روز جمعه ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ برای تمامی ورودی ها

به اطلاع می رساند سامانه انتخاب واحد مجدد در روز جمعه ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ برای تمامی ورودی ها باز میشود لذا موارد ذیل را با دقت مطالعه نمایید.

1. جهت مساعدت با دانشجویان دارای کسری مدرک سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) به صورت مشروط تا قبل از روز جمعه باز می گردد.( و بعد از انتخاب واحد مجدد تا برطرف نمودن کسری مدرک بسته خواهد شد)
  2. در روز جمعه انتشارات دانشگاه از ساعت ۸ الی ۱۴ باز می باشد و میتوانید در صورت بروز مشکل به واحد انتشارات مراجعه نمایید.
  3. همچنین در صورت سوال نیز میتوانید در روز جمعه از ساعت ۹ الی ۱۴ از طریق سایت دانشگاه در قسمت (چت آنلاین) با کارشناسان ما ارتباط بگیرید.(ذکر این موارد الزامی است ۱- نام و نام خانوادگی ۲- رشته تحصیلی ۳- شماره ملی ۴- شماره دانشجویی ۵- شرح درخواست
  4. در صورت بروز هرگونه مشکل حتماً در روز شنبه ۲۷ شهریورماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به دانشگاه مراجعه نمایید.
  5. لطفاً اطلاعیه قبلی درخصوص انتخاب واحد را به طور کامل مطالعه نمایید. با آرزوی موفقیت برای دانشجویان گرامی

سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا)

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰(مهر۱۴۰۰)