مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > آموزش های تخصصی و کاربردی ویژه بازارکار > انتخاب جوان برتر در حوزه کارآفرینی از جهاددانشگاهی واحد استان البرز

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان البرز؛ مراسم آئین تجلیل از جوانان برتر استان البرز عصر روز شنبه (۱۹ اسفند ۱۴۰۲) با حضور دکتر عبداللهی استاندار البرز، آقایی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، فروغی مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز، افشاری معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل، رؤسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها، دبیران سازمان های مردم نهاد و شبکه های تخصصی جوانان استان به میزبانی سالن شهدای دولت استانداری البرز انجام گرفت.

در این مراسم ۳۰ جوان برتر استان البرز که  در حوزه های گوناگون توسط کارگروه های تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفته بودند، تجلیل شدند.

گفتنی است سید مرتضی سادات حسینی از جهاددانشگاهی واحد استان البرز به عنوان جوان برتر در حوزه کارآفرینی انتخاب شد و توسط مسئولین مورد تقدیر قرار گرفت.