به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج ، نفرات برتر اختتامیه دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور روز یکشنبه در اراک معرفی شدند.

آزمون کتبی این المپیاد ۱۴ و ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۰ و آزمون عملی در روز یکشنبه ۶ شهریورماه در ۱۱ رشته فناوری اطلاعات، ماشین افزار، برق و الکترونیک، گرافیک، پویانمایی، عکاسی، تربیت بدنی، حقوق، حسابداری، ارتباطات و گیاهان دارویی برگزار شد.

در این المپیاد از مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج آقای سالار چرمی در رشته عکاسی مقام اول و خانم سارا بابایی در رشته گرافیک مقام سوم را  کسب کردند.