مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > افتتاح پایگاه بسیج اساتید شهید سید مرتضی آوینی و بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی

مراسم افتتاح پایگاه بسیج اساتید شهید سید مرتضی آوینی و پایگاه بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج با حضور آقای فیروزی رییس جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، آقای فلاح نژاد فرمانده بسیج دانشجویی استان البرز، آقای حسینی مشاور رییس و مدیر حراست واحد استان البرز و همچنین معاونین و مدیران جهاددانشگاهی استان البرز و دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان البرز در سالن مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد.

در این مراسم، آقای حمیدرضا محمدی، از مدرسان این مرکز به عنوان فرمانده پایگاه بسیج اساتید و آقای محمدرضا خدری، دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات، به عنوان فرمانده پایگاه بسیج دانشجویی حکم خود را دریافت کردند.

دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰