مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار پژوهش > اعلام برنامه برگزاری کلاس و راه های ارتباطی با مدرسان کارورزی و پروژه

شرکت دانشجو در جلسات حضوری کارورزی و پروژه الزامیست ، در این جلسات گزارش های کارورزی و پروژه به تایید مدرس گرامی می رسد و پیشبرد امور مورد بررسی قرار می گیرد.

?   دانشجو می بایست در طول ترم در کلاس های درس کارورزی و پروژه که توسط مدرس محترم اعلام می گردد، شرکت نماید.

(برنامه کلاسی در طول ترم و با تعیین تاریخ های متوالی توسط مدرس گرامی برگزار می شود)

در جدول زیر روز و ساعت برگزاری کلاس حضوری صرفا در هفته پیش رو (۱۴ آبان الی ۲۰ آبان) اعلام گردیده و به صلاحدید مدرس گرامی می تواند تکرار یا تغییر نماید.

در مواردی که  روز و ساعت مشخص نشده بدین معنی است که دانشجویان در روز و ساعت مندرج در جدول برنامه هفتگی مدرس می توانند مراجعه حضوری داشته باشند(این مراجعه در هفته ۱۴ آبان الی ۲۰ آبان الزامیست).

راه ارتباط با اساتید کارورزی و پروژه

توجه : درطول ترم گزارش ها و پیشبرد پروژه تعیین شده توسط مدرس را از طریق واتس اپ یا آدرس ایمیل های مندرج در جدول به اطلاع مدرس برسانید.