مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > اعلام آمادگی درخصوص طراحی و دوخت لباس فرم برای تمامی دستگاه‌های اجرایی، سازمان ها، بیمارستان ها، ادارات، شرکت ها و کارخانجات استان البرز

با سلام
به استحضار می‌رساند مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی استان البرز در راستای ارتـقــاء سطح مهـارت بخش‌هــای مختلف اقتصــادی و افــزایـش مهـارت‌هــای حـرفــه‌ای دانشجویان و فـارغ‌‌التـحصیـلان در استان البرز با بهره‌مندی از مدرسان مجرب و به‌نام فعالیت می‌کند.

با توجه به وجود دپارتمان طراحی و دوخت لباس در این مرکز با داشتن رشته‌هایی همچون «طراحی لباس»، «طراحی و تکنولوژی دوخت» و «طراحی و الگوسازی پوشاک-لباس اجتماعی و مشاغل» و ظرفیت سایر رشته‌های هنری در مقطع کاردانی و کارشناسی همچنین پتانسیل و ظرفیت بسیار خوب اساتید و دانشجویان حوزه لباس، این مرکز تحقیقاتی آمادگی خود را در راستای تامین نیاز سازمان‌ها، بیمارستان‌ها، ادارات، شرکت‌ها و کارخانجات برای تولید و سفارش لباس سازمانی، کت و شلوار کارمندی، مانتو اداری، لباس پرسنلی و لباس خط تولید برای آقایان و خانم‌ها به صورت انبوه و مطابق طرح‌های روز دنیا و در عین حال با شاخص‌های فرهنگ عمومی و نمادهای اسلامی و ایرانی اعلام می‌نماید.
لذا خواهشمند است در صورت تمایل به ثبت سفارش از طریق فرم ذیل اقدام فرمایید.

تذکر مهم⇓

۱٫ برای فعال شدن لینک فرم می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
۲٫ این لینک فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

فرم ثبت سفارش