مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > ارائه تخفیفات ویژه اساتید و دانشجویان توسط مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی البرز

همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب، مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی البرز اقدام به ارائه تخفیفات ویژه اساتید و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج نموده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج، احمدرضا فیروزی رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان البرز در جلسه ای که با حضور مدیر مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی البرز و رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد، با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: کتاب، یکی از ابزارهای تفکر، رشد و تعالی انسانی است. از دیر زمان اهمیت مطالعه و کتاب‌خوانی نزد اهل علم و ادب شناخته‌شده است.

وی افزود: هر انسانی با هر میزان از دانش و تحصیلات و در هر موقعیت و زمانی باید به فکر گسترش فرهنگ کتابخوانی چه در خود و چه در اطرافیان خود باشد چرا که مدل تفکر انسانی در هر سطحی از تحصیلات و اطلاعات عمومی، نیاز به پرورش و کاملتر شدن دارد.

فیروزی خاطرنشان کرد: مرکز انتشارات در جهاد دانشگاهی البرز آمادگی همکاری با اساتید و دانشجویان صاحب قلم مرکز علمی کاربردی جها دانشگاهی کرج و ارائه تخفیفات ویژه در راستای چاپ کتاب را دارد.