مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > آگهی استخدام یک عنوان شغلی در کلینیک و سونوگرافی و رادیولوژی آلفا کرج – چهارراه طالقانی

کلینیک و سونوگرافی و رادیولوژی آلفا در استان البرز به منظور تامین و تکمیل سرمایه انسانی مورد نیازخود در کرج- چهارراه طالقانی، از بین فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه جهاددانشگاهی کرج دعوت به همکاری می‌نماید:

عناوین شغل:

1. منشی آقا یا خانم مسلط به تایپ و امور دفتری (مسلط به مبانی کامپیوتر،ویندوز مقدماتی و اینترنت،Word,Excel, Powerpoint,Access )(ICDL)

لازم به ذکر است:

1. متقاضیان می بایست رزومه خود را در اسرع وقت به شماره ایتا ۰۹۹۱۲۹۸۸۵۲۲ ارسال نمایند.
  2. پس از بررسی رزومه، جهت مصاحبه با پذیرفته شدگان تماس گرفته میشود.
  3. آدرس کرج – چهارره طالقانی(ضلع جنوب شرقی) جنب پارکینگ طبقاتی- ساختمان پزشکان ولیعصر – پلاک ۱۵۷ – طبقه سوم – واحد۵ -کلینیک و سونوگرافی و رادیولوژی آلفا – ۰۲۶۳۲۲۲۱۳۷۳-۰۲۶۳۲۲۳۴۰۹۳
  4. لازم به ذکر است این مرکز دانشگاهی هیچگونه مسئولیتی در قبال این آگهی نداشته و صرفاً اطلاع رسانی می نماید.(نحوه انتخاب محل کار و عقد قرارداد همکاری شخصاً بر عهده متقاضی می باشد)