اطلاعیه دوم آزمون مجدد

آزمون مجدد شامل دانشجویی میشود که در بارگذاری فایل و پاسخ به سوالات خود در سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی به علت قطع برق منطقه و … دچار مشکل و با رأی شورای دانشگاه تایید شده اند.

لازم به ذکر است تمامی سوالات آزمون مجدد (نوبت دوم) تغییر می کند ( به جز سوالات پروژه عملی)

ماهیت درس

مصوبات شورا

نظری – عملی

در صورتیکه دانشجو در امتحان اول بخش نظری را پاسخ داده باشد می تواند فقط بخش عملی را  بارگذاری نماید(دانشجو می بایست در بخش نظری بنویسد: پاسخ سوال در آزمون اول پاسخ داده شده است) در غیر اینصورت  ملاک نمره دهی امتحان دوم به صورت کامل می باشد.

صرفاً نظری

ملاک نمره دهی امتحان دوم می باشد

صرفاً عملی

ملاک نمره دهی امتحان دوم می باشد
نکته ۱: در صورت عدم حضور دانشجو در امتحان دوم ملاک نمره دهی امتحان اول می باشد

نکته۲: درصورت عدم بارگذاری فایل در نوبت دوم عواقب آن بر عهده شخص دانشجو می باشد و امتحان دیگری برگزار نمی گردد.

نکته ۳: دانشجویان می بایست فایل های خود را فقط در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی بارگذاری نمایند و هرگونه ارسال از طرق مختلف پذیرفته نمی باشد.

نکته۴ : آزمون ها نوبت دوم از روز شنبه ۲۷ دی ماه ساعت ۱۶ برای دانشجویان قابل مشاهده می باشد.

بازه زمانی امتحانات مجدد از روز یکشنبه ۲۸ دی ماه الی روز سه شنبه ۳۰ دی ماه در سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی قابل مشاهده می باشد می باشد.