مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > آخرین مهلت زمان ثبت نمره و رسیدگی به تجدید نظر نمره نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰/اطلاعیه بسیار مهم

همکاران مدرس گرامی
به استحضار میرساند:

1. آخرین مهلت ثبت نمره برای نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰ روز چهارشنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) امکان پذیر می باشد.(غیر قابل تمدید)
    2. رسیدگی به تجدید نظر نمرات توسط مدرسان محترم  ۱۰ و ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۰ انجام خواهد شد.
    3.  برای دانشجویان غایب (بدون ip ورود در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی) ، در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) هیچ نمره ای ثبت نگردد، ثبت غیبت در آزمون توسط همکاران اداره آموزش صورت می گیرد.
    4. حتماً مجدد نمرات دروس خود را بررسی فرمایید ممکن است نمره ای به علت اختلال  اینترنت ثبت نشده باشد.
    5. خواهشمند است قبل از اتمام زمان ثبت نمره ۶ بهمن ماه نسبت به ثبت نمرات تمامی دانشجویان در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی و سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) اقدام فرمایید.
    6. حتماً در بازه رسیدگی به تجدید نظر نمره نسبت به رد و یا تایید درخواست دانشجو اقدام فرمایید.

لذا خواهشمند است تا روز چهارشنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۰  قبل از ساعت ۱۰ صبح بعد از ثبت نمره، برای آگاهی همکاران اداره آموزش در پایین همین صفحه قسمت دیدگاه متن ذیل را ارسال فرمایید.
با تشکر فراوان

اینجانب                 با کد مدرسی / کد ملی                       تمامی نمرات دروس خود را در سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) ثبت نموده ام و مابقی دانشجویان در روز آزمون غیبت داشته اند.