نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > آموزش های تخصصی و کاربردی ویژه بازارکار > کارگاه آموزشی عصاره‌گیری و اسانس‌گیری گیاهان دارویی | مرکز آموزش‌های تخصصی جهاددانشگاهی عظیمیه
۹۹۴ بازدید

کارگاه آموزشی عصاره‌گیری و اسانس‌گیری گیاهان دارویی | مرکز آموزش‌های تخصصی جهاددانشگاهی عظیمیه
کارگاه آموزشی عصاره‌گیری و اسانس‌گیری گیاهان دارویی فرصتی علمی و کاربردی برای آشنایی با روش‌های استخراج ترکیبات مؤثره از گیاهان دارویی است. در این کارگاه، فراگیران با اصول علمی، تجهیزات تخصصی، روش‌های سنتی و صنعتی استخراج عصاره و اسانس، و کاربردهای آن‌ها در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی آشنا می‌شوند.

سرفصل‌های کلیدی کارگاه:
معرفی انواع گیاهان دارویی و ترکیبات مؤثره آن‌ها
اصول علمی عصاره‌گیری (خیساندن، دم‌کردن، جوشانده، پرکولاسیون)
روش‌های اسانس‌گیری (تبخیر با بخار، تقطیر، فشردن و استخراج با حلال)
کار با تجهیزات تخصصی نظیر دستگاه کلونجر، سوکسله و تقطیر
بررسی فاکتورهای مؤثر بر کیفیت اسانس و عصاره
نگهداری و بسته‌بندی عصاره‌ها و اسانس‌ها
کاربردهای صنعتی و تجاری محصولات گیاهی استخراج‌شده
آشنایی با ظرفیت‌های بازار کار و کارآفرینی در حوزه فرآورده‌های گیاهی
این کارگاه برای علاقه‌مندان به طب سنتی، کشاورزی، صنایع غذایی، شیمی، داروسازی، کارآفرینان و پژوهشگران علوم گیاهی بسیار مفید و کاربردی خواهد بود.


تعداد جلسات: ۲ جلسه حضوری
روزها و ساعت برگزاری:
 پنج شنبه پایان هفته ۱۳:۰۰ لغایت ۱۷:۰۰


ظرفیت: ۱۵ نفر 
شناسه کلاس: ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ –۸ -۴۸۱۴۴۲


گواهینامه پایان دوره: دارد
(مدرک معتبر جهاددانشگاهی و قابل ترجمه)


تاریخ شروع: در حال تکمیل ظرفیت


جهت ثبت نام اینجا کلیک نمایید. (در حال تکمیل ظرفیت – تعداد محدود)
☎️ در صورت هرگونه سوال با ما تماس بگیرید. ۰۲۶۳۳۱۴۹ (راه ارتباطی در تمامی پیام رسان ها ۰۹۳۵۴۶۷۰۴۰۱)
جهت مشاوره  اینجا کلیک نمایید.
جهت مشاهده سایر دوره های جهاددانشگاهی مرکز عظیمیه اینجا کلیک نمایید.


ساعات کاری: شنبه تا پنج‌شنبه، ساعت ۸ تا ۲۰
آدرس: کرج، عظیمیه، میدان گلستان، گلستان ششم غربی(میخک) – جهاددانشگاهی عظیمیه
تلفن: ۰۲۶۳۳۱۴۹
تلفن: ۰۹۳۵۴۶۷۰۴۰۱
وب‌سایت: www.karaj.iastjd.ac.ir
لوکیشن ما در نشان و ارتباط با ما در تمامی اپلیکیشن ها: روی عکس هر کدام کلیک نمایید



جهاددانشگاهی، زیست بوم نوآوری نخبگان ایران و پیش رو در آموزش های نوین و کاربردی 

 

 

برچسب ها:

عصاره و اسانس1

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

بالا ------------------