به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج همزمان با هفدهمین دوره طرح ملی ایران مرزپرگهر از منحصربه فرد ترین موزه جانورشناسی ایران بازدید کردند.

دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان البرز از موزه جانورشناسی بازدید کردند

ب هدی اصل روستا دبیر اجرایی هفدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر گفت: طرح ملی ایران مرز پرگهر با تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار «ما می‌توانیم» ویژه دانشگاهیان به منظور آشنایی آنها با مواریث فرهنگی، تمدنی و طبیعی پروژه‌های ملی و توانمندی‌های صنعتی، اقتصادی، علمی  آموزشی و زیربنایی کشور اجرا می‌شود.

وی افزود: «تربیت افراد کنجکاو و جوینده دانش»، «توسعه حرفه‌ای فرد در مسیر شغلی»، «تقویت مهارت‌های شناسایی نیازهای یادگیری خود»، «توسعه اخلاق شخصی»، «توسعه مهارت‌های فردی و مسئولیت اجتماعی» از دیگر اهدافی است که در بازدیدهای معاونت فرهنگی واحد البرز مورد توجه است.

اصل روستا خاطرنشان کرد: اولین بازدید از بازدیدهای هفدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر با بازدید دانشجو معلمان دانشگاه پردیس امیرکبیر و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج، از موزه جانور شناسی برگزار شد. این موزه در دانشگاه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج که قدیمی‌ترین مرکزآموزشی کشور در بخش کشاورزی است، قرار دارد و به زعم اکثر کارشناسان حوزه جانورشناسی، می‌توان آن را یکی از منحصر به فردترین موزه‌ها در سطح کشور یا حتی خاورمیانه دانست.

وی در پایان یادآور شد: بازدید از پژوهشگاه گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، باغ ملی گیاه شناسی، شرکت تحقیقاتی سیناژن و پژوهشگاه رویان از دیگر بازدیدهایی است که با حضور دانشجویان در این دوره برگزار خواهد شد.

برچسب ها:

شهادت امام سجاد1