مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > ثبت نام وام شهریه دانشجویی صندوق رفاه |(نیمسال دوم ـ۱۴۰۱ ۱۴۰۰)

سامانه دانشجویی (پورتال) صندوق رفاه برای ثبت تقاضای دانشجویان به منظور دریافت وام تحصیلی، شهریه و مسکن متاهلی از تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ الی ۱۴۰۱/۰۲/۲۵ فعال می باشد و تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط می توانند نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۹۹ و ماقبل در تمامی مقاطع تحصـیلی که از خـدمات وام های دانشـجویی صندوق بهرمند بوده وسـند تعهد ارائه نموده اند، با توجه به عدم تحویل اصل مدرک تحصیلی آنان تا زمان تسویه، نیاز به ارائه سند تعهدنامه دانشجویی جدید موجود در آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وامها در مقطع تحصیلی فعلی ندارند.

دانشجویان ورودی جدید سال تحصـیلی ۱۴۰۰ و دانشـجویان ورودی سال های گذشـته که برای اولین بار تقاضای وام دارند و تاکنون سـند تعهد ارائه ننموده اند، صـرفًا با ارائه سند تعهد جدید امکان دریافت وام دارند.

بخشنامه نیمسال دوم ۱۴۰۰ (۲)

جدول_زمانبندی_وام_های_دانشجویی_نیمسال_دوم جدید_۱۴۰٫pdf

شرایط ضمانت-۱۰_۲۱۰۱۷۰۰۹۲۵۱۸