صندوق  قرض الحسنه دانشجویان شعبه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج  به دانشجویان واجد شرایط مبلغ ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال وام تحصیلی با اقساط ۱۶ ماه و ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال وام ازدواج با اقساط ۲۰ ماهه اعطا می نماید.

مدارک وام عادی دانشجویی

۱ـ ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه محل تحصیل بنام موسسه قرض الحسنه دانشجویان ایران با قید جمله ” تسویه حساب با نامبرده منوط به ارائه مفاصا حساب از صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران می باشد” ویا تکمیل فرم تعهد توسط آموزش دانشگاه .
۲ ـ ارائه اصل و ۲سری کپی کارت دانشجویی و کارت ملی وام گیرنده و ضامن .
۳ ـ افتتاح حساب قرض الحسنه به مبلغ  ۳۰۰،۰۰۰ریال برای وام گیرنده و ۱۵۰،۰۰۰ریال برای شخص ضامن در صندوق دانشجویان.
۴ ـ ارائه چک به مبلغ وام بشرح یکی از موارد:) -۱چک کارمندی به همراه آخرین فیش حقوقی مربوطه که شماره حساب آنها یکی باشد. -۲چک سایر +اصل گواهی کسر از حقوق از محل کارکارمند(. بدیهی است چک باید بدون تاریخ و خط خوردگی، بدون قید ضمانت یا . . . و در وجه صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران باشد و کسر از
حقوق باید توسط یک کارمند رسمی یا پیمانی دولت + کپی کارت پرسنلی.
-۵همراه داشتن یک نفر ضامن دانشجو یا صاحب چک

مدارک وام ازدواج
۱ـ ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه محل تحصیل بنام موسسه قرض الحسنه دانشجویان ایران با قید جمله ” تسویه حساب با نامبرده منوط به ارائه مفاصاحساب از صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران می باشد” ویا تکمیل فرم تعهد توسط آموزش دانشگاه .
۲ ـ ارائه اصل و ۲سری کپی کارت دانشجویی و کارت ملی وام گیرنده و ضامن .

۴ ـ ارائه اصل سند ازدواج و کپی صفحات دوم و سوم و چهارم و پنجم .
۵ ـ ارائه اصل شناسنامه زوجین و کپی صفحات اول و دوم و سوم .
۶ ـ ارائه چک به مبلغ وام به شرح یکی از موارد: ) -۱چک کارمندی به همراه آخرین فیش حقوقی مربوطه که شماره حساب آنها یکی باشد. -۲چک سایر +اصل گواهی کسر از
حقوق از محل کارکارمند( . بدیهی است چک باید بدون تاریخ و خط خوردگی، بدون قید ضمانت یا . . . و در وجه صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران باشد و کسر از
حقوق باید توسط یک کارمند رسمی یا پیمانی دولت + کپی کارت پرسنلی.
-۷همراه داشتن دو نفر ضامن

متقاضیان پس از مطالعه کامل شرایط وام و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اولیه فرم درج شده در ذیل این اطلاعیه را تا تاریخ ۲۲ خرداد تکمیل نمایند.

تذکر مهم⇓

۱٫ برای فعال شدن لینک فرم درخواست می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
۲٫ این لینک فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

فرم درخواست وام قرض الحسنه دانشجویان