مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > مهم / فوری ثبت انتخاب واحد دانشجویان دارای معادل سازی

به اطلاع دانشجویان می رساند ثبت دروسی که معادل سازی در سامانه هم آوا انجام گردیده است .ویرایش انتخاب واحد این دانشجویان تا ساعت ۹ شب امروز جمعه ۲۳ مهرماه انجام می گیرد.

دانشجویان گرامی می بایست با دستورالعمل ذیل جهت نهایی کردن انتخاب واحد های خود اقدام نمایید.
(در صورت بروز هرگونه سوال حتماً فردا شنبه ۲۴ مهر ماه از ساعت ۹ صبح به دانشگاه مراجعه نمایید.)

تذکر۱: انتخاب واحد ترم ۱ با دانشگاه می باشد
تذکر۲: حتماً نسبت به پرداخت شهریه در زمان مناسب اقدام نماید در غیر این صورت انتخاب واحد دانشجو توسط سیستم حذف و عواقب مالی و آموزشی آن برعهده شخص دانشجو می باشد.
تذکر۳: به هیچ عنوان انتخاب واحد انجام شده توسط دانشگاه را حذف و یا ویرایش ننمایید
تذکر۴: شیوه برگزاری کلاس ها ظرف مدت همین هفته در سایت دانشگاه اعلام می گردد (لطفاً مرتب به سایت دانشگاه مراجعه نمایید.)

نحوه ورود به سامانه آموزشی دانشگاه و نهایی کردن انتخاب واحد

1. به سامانه آموزشی دانشگاه  هم آوا مراجعه نمایید.
  2. نام کاربری: کد ملی کلمه عبور: شماره شناسنامه

نکته۱: اگر قبلا در مرکز دیگر دانشگاه جامع علمی-کاربری دانشجو بوده اید (فارغ التحصیل‌ ،انصراف و یا اخراج) و برای وارد شدن داخل سامانه به مشکل برخورده اید. لطفاً در سامانه در قسمت نام کاربری/کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟   وارد شوید پس از انجام دادن مراحل با نام کاربری جدید و کلمه عبور(شماره شناسنامه) مجدد وارد سامانه شوید.

پیدا کردن نام کاربری در صورت عدم ورود

نکته ۲: دانشجویان اتباع برای دریافت نام کاربری و رمز عبور سامانه حتماً به دانشگاه سرکار خانم پالیزبان مراجعه نمایند.

☑️ نحوه پرداخت به شرح ذیل می باشد
? پس از ورود به سامانه هم آوا
? از منوی دسترسی وارد آیکون انتخاب واحد شده
? سپس ثبت نهایی تمامی دروس را کلیک نمایید
? وارد درگاه پرداخت الکترونیکی بانک شده
?با داشتن اطلاعات کارت بانکی و رمز دوم نسبت به پرداخت شهریه اینترنتی جهت ثبت نهایی تمام دروس تا مدت مشخص شده توسط سامانه اموزشی دانشگاه هم آوا  اقدام نمایید.
لازم به ذکر است: می بایست در مقابل تمامی درسهای اخذ شده علامت تیک سبز رنگ ( ✅ ) ثبت شده باشد . در صورتی که علامت ساعت شنی ( ⏳ ) وجود داشته باشد و پرداخت صورت نگیرد دروس به صورت خودکار از سامانه حذف ⚠️⚠️ و عواقب ناشی از آن به عهده شخص دانشجو می باشد.

سامانه آموزشی دانشگاه هم آوا

سایت دانشگاه