مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > ۲۰ فروردین، سالروز شهادت سید اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی گرامی باد

غایت خلقت جهان، پرورش انسان هایی است که در برابر شدائد بر هر چه ترس و شک و تردید و تعلق است، غلبه کنند و حسینی شوند. (شهید آوینی)

نمی دانم در نوای ملکوتی تو چه چیزی نهفته است که روح شنونده را از خاک و خاکیان جدا کرده و به افلاک عروج می دهد و تمام تجملات، تزیینات، زرق و برق های مادی و روزمرگی ها را در چشم ببیننده ناچیز و حقیر نموده و عشق و خلوص ناب را جلوه گر می سازد.

مرتضی، ای سید اهل قلم، ای روح هنر و زیبایی، از تو الگو می گیریم:

اندیشیدن تنها به خشنودی خدا در انجام کارها، خلوص در انجام تکلیف، سادگی و بی تکلفی در زیستن و خستگی ناپذیری در انجام وظایف.

از تو یاد می گیریم:

ارادت و عشق به ولایت و عشق به جهاد فی سبیل الله و تجدید بیعت با وصی امام امامت.

از تو الهام می گیریم:

تواضع و خشوع و بی اعتنایی به رنگ های تعلق، بی ریایی و عدم تظاهر و خودنمایی، شجاعت در مبارزه با انحرافات و کج روی ها و گذشت در راه حق از خود و هر آنچه مانع است.

آری و تو ای شهید که بر کرانه ازلی و ابدی وجود برنشسته ای، دستی برآر و این قبرستان نشینان عادات سخیف را از این منجلاب بیرون بکش.

۲۰ فروردین، سالروز شهادت سید اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینیو روز هنر انقلاب اسلامی گرامی باد

سید مرتضی سادات حسینی

سرپرست مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی هنر کرج