دانشجویانی که در  نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ درس کاروزی ۱ و ۲ اخذ نموده اند لطفاً موارد زیر را با دقت مطالعه فرمائید.

1. جهت اعلام محل کارورزی و دریافت معرفی نامه از روز یکشنبه ۲۷ الی ۳۰ مهرماه از ساعت ۸ الی ۱۴ جهت دریافت معرفی نامه کاوررزی به دانشگاه مراجعه نمایید. (تاریخ فوق غیر قابل تمدید می باشد.)
  2. تاریخ شروع کارورزی ۲۷ مهرماه ۱۳۹۹
  3. تاریخ پایان کارورزی ۱۸ دی ماه ۱۳۹۹

❌تذکر مهم:
۱: دانشجو می بایستی پس از دریافت معرفی نامه از دانشگاه نسبت به اخذ تایید از محل کارورزی اقدام نموده و نامه مذکور را به مرکز آموزش تحویل نماید.
۲: دانشجو می بایستی در طول ایام هفته به غیر از روز جمعه ؛ طبق برنامه زمانبندی اعلام شده به مرکز آموزش در محل کارورری حضور داشته باشد.
۳: دانشجو از طریق لینک های ارتباطی اعلام شده با مدرس مربوطه در ارتباط باشد. لینک ارتباطی مدرسان کارورزی۹۹۱
۴: مطالعه دقیق فایل پیوستی(شیوه نامه) مربوط به توضیحات دوره کارورزی توسط دانشجو الزامی می باشد.
۵: دانشجو طبق برنامه زمانبندی تحویل نهایی نسبت به ارایه گزارش کار اعم از فرم های کارورزی ، نامه اتمام دوره کارورزی ( از محل کارورری در پایان دوره دریافت شود) ، گزارش کلی دوره کارورزی و پروژه کارورزی خود اقدام نمایند.

۶: دانشجویان می بایستی اطلاعات محل کارورزی را پس از تایید مرکز اموزش و محل کارورزی عیناً در سامانه کارورزی وارد نمایند.

زمان تحویل کارورزی متعاقباً اطلاع رسانی خواد شد.

جهاددانشگاهی استان البرز از بین دانشجویان رشته های عکاسی، گرافیک ، انیمیشن در مقطع کاردانی و کارشناسی کارورز می پذیرد. متقاضیان به سرکار خانم پالیزبان مراجعه نمایند.

معرفی نامه محل کارورزی      معرفی نامه محل کارورزی       فرم مراحل کارورزی      فرم های کارورزی    فرم های کارورزی    شیوه نامه کارورزی لینک ارتباطی مدرسان کارورزی۹۹۱

سامانه کارورزی