? پیام تبریک رییس جهاددانشگاهی به رییس جمهور منتخب

? دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در پیامی انتخاب آیت الله سید ابراهیم رئیسی را به عنوان رییس جمهور ایران تبریک گفت.

?متن پیام به شرح زیر است:

محضر مبارک حضرت آیت الله سیدابراهیم رئیسی (دامت توفیقاته)
رییس جمهور منتخب ملت بزرگ ایران

با اهدای سلام و تحیات؛
حضور افتخارآمیز و مشارکت هوشمندانه ملت سربلند و ولایت مدار ایران اسلامی در انتخابات شکوهمند ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ و موفقیت جنابعالی را در جلب اعتماد اکثریت مردم وفادار و عزیز میهن اسلامی تبریک عرض نموده و به نمایندگی از اعضای جهاددانشگاهی، آمادگی این نهاد انقلابی را برای همراهی و همکاری با دولت آینده در مسیر تحقق اهداف توسعه و پیشرفت دانش بنیان کشور و ارایه توانمندی‌های فناورانه و کارشناسی مبتنی بر تجارب میدانی اعلام می‌نماید.
رجاء واثق دارم مردم و دلسوزان نظام که جهاد در همه عرصه ها در مسیر ایران قوی را سرلوحه حرکت و اقدام خود قرار داده اند، همواره مشمول نصرت فراگیر الهی خواهند بود.
و من الله التوفیق
حمیدرضا طیبی