مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > قابل توجه پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی(دانشجویان جدیدالورود) / اطلاعیه زمان و نحوه ثبت‌نام

بسمه تعالی

ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید  و عرض خیر مقدم به دانشجویان گرامی جدیدالورود  ، سال تحصیلی جدید سالی سرشار از سلامتی ، بهروزی ، موفقیت تحصیلی و هدایت  از خداوند متعال را برای شما خواهان هستیم.

پذیرفته شدگان محترم می بایست ابتدا اسکن مدارک خود را در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) بارگذاری نمایند، سپس با داشتن مدارک ذیل و رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله(همراه داشتن ماسک و دستکش) مطابق با زمانبندی انجام شده به دانشگاه مراجعه نمایند.

خواهشمند است جهت تسریع در امر ثبت نام حتماً بارگزاری مدارک خود را در سامانه انجام داده و سپس مطایق با زمانبندی مراجعه نمایید.

الف) نحوه وارد شدن به سایت دانشگاه جهت بارگذاری اسکن مدارک و تکمیل اطلاعات

1. ابتدا وارد سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) شوید

سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا)

۲٫ بر روی کادر سبز رنگ کلیک نمایید(کادر سبز رنگ از روز پنجشنبه ۱۵ آبان ماه بر روی سایت قرار می گیرد) و نسبت به بارگذاری اسکن مدارک و تکمیل اطلاعات اقدام نمایید.(جهت تکمیل اطلاعات آدرس ایمیل الزامی میباشد)نام کاربری: کد ملی                      رمز عبور: شماره شناسنامهب) پذیرفته شدگان محترم خواهشمند است فقط مطابق با زمانبندی انجام شده با مدارک ذیل جهت تکمیل ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایید.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

۱-شش قطعه عکس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۲- سه برگ تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.(تمامی صفحات شناسنامه)

۳- سه برگ تصویر کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

۴- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام سه برگ تصویر آن.

۵- اصل کاربرگ ۱۰۳ (فرم تاییدیه معدل) جهت فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.(۳ سری)

۶- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه متقاضیان را با توجه به بند ۲-۳ مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ ۴ و ۵ دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید (برای برادران).(۳ سری)

⇓زمانبندی ثبت نام ⇓