به روز رسانی:  ۱۳۹۹٫۰۸٫۱۱     ساعت:۱۴

بسمه تعالی

ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید  و عرض خیر مقدم به دانشجویان گرامی جدیدالورود  ، سال تحصیلی جدید سالی سرشار از سلامتی ، بهروزی ، موفقیت تحصیلی و هدایت  از خداوند متعال را برای شما خواهان هستیم.

پذیرفته شدگان محترم می بایست ابتدا اسکن مدارک خود را در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) بارگذاری نمایند، سپس با داشتن مدارک ذیل و رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله(همراه داشتن ماسک و دستکش) مطابق با زمانبندی انجام شده به دانشگاه مراجعه نمایند.

خواهشمند است جهت تسریع در امر ثبت نام حتماً بارگزاری مدارک خود را در سامانه انجام داده و سپس مطایق با زمانبندی مراجعه نمایید.

الف) نحوه وارد شدن به سایت دانشگاه جهت بارگذاری اسکن مدارک و تکمیل اطلاعات

1. ابتدا وارد سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) شوید

سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا)

۲٫ بر روی کادر سبز رنگ کلیک نمایید و نسبت به بارگذاری اسکن مدارک و تکمیل اطلاعات اقدام نمایید.(جهت تکمیل اطلاعات آدرس ایمیل الزامی میباشد)

نام کاربری: کد ملی                      رمز عبور: شماره شناسنامه

ب) پذیرفته شدگان محترم خواهشمند است فقط مطابق با زمانبندی انجام شده با مدارک ذیل جهت تکمیل ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایید.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

۱- شش قطعه عکس (همانند عکس پرسنلی) پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۲- تصویر تمامی صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.(۳ سری)

۳- تصویر پشت و روی کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.(۳ سری)

۴- اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یک برگ تصویر آن.(۳ سری)

۵-گواهینامه موقت دارای اعتبار برای جهت دانش‌آموختگانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.(۳سری)