مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > قابل توجه متقاضیان جدید الورود مقطع کاردانی و کارشناسی (مرحله اول ثبت نام)

بسمه تعالی

ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید  و عرض خیر مقدم به متقاضیان گرامی جدیدالورود  ، سال تحصیلی جدید سالی سرشار از سلامتی ، بهروزی ، موفقیت تحصیلی و هدایت  از خداوند متعال را برای شما خواهان هستیم.

⇓مرحله اول ثبت نام⇓
متقاضیان گرامی می بایست ابتدا مشخصات خود را در اینجا مشاهده نموده و با داشتن مدارک ذیل و رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله(همراه داشتن ماسک و دستکش) مطابق با زمانبندی انجام شده به دانشگاه مراجعه نمایند.

نکته بسیار مهم:
متقاضیان گرامی با توجه به تسریع در فرایند ثبت نام و رعایت پروتکل های بهداشتی همچنین جلوگیری از ازدحام جمعیت ، تحویل مدارک به صورت مشروط قبل از اعلام نتایج سازمان سنجش انجام میگیرد.  لذا خواهشمند است فقط مطابق با زمانبندی انجام شده با مدارک ذیل جهت تکمیل ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایید.(حتماً باید ثبت نام در سایت سازمان سنجش چه از طرف انتشارات دانشگاه چه به صورت شخص انجام شده باشد و مستند ثبت نام چه پیامک ثبت نام یا برگه ثبت نام با همراه خود داشته باشید )

مدارک لازم برای ثبت‌نام مقطع کاردانی:( در صورتیکه مدارک را تحویل انتشارات دانشگاه داده اید فقط اصل مدارک به همراه داشته باشید)
۱- شش قطعه عکس (همانند عکس پرسنلی) پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.
۲- تصویر تمامی صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.(۲ سری)
۳- تصویر پشت و روی کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.(۲سری)
۴- اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یک برگ تصویر آن.(۲ سری)
۵-گواهینامه موقت دارای اعتبار برای جهت دانش‌آموختگانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.(۲سری)
۶- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را با توجه به بند ۲-۳ مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌های ۴ و ۵ دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور مشخص نماید.(۲سری)
۷- کد رهگیری تاییدیه تحصیلی مدرک دیپلم به نام مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج (قبل از مراجعه حتماً کد رهگیری را دریافت کرده باشید)

سامانه درخواست تاییدیه تحصیلی مدرک دیپلم

1. مدارک لازم برای ثبت‌نام مقطع کارشناسی:( در صورتیکه مدارک را تحویل انتشارات دانشگاه داده اید فقط اصل مدارک به همراه داشته باشید)۱-شش قطعه عکس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.
    ۲- دو برگ تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.(تمامی صفحات شناسنامه)
    ۳- دو برگ تصویر کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.
    ۴- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام دو برگ تصویر آن.
    ۵- اصل کاربرگ ۱۰۳ (فرم تاییدیه معدل) جهت فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.(دو سری)
    ۶- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه متقاضیان را با توجه به بند ۲-۳ مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ ۴ و ۵ دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید (برای برادران).(۲ سری)

مرحله دوم ثبت نام⇓

متقاضی گرامی پس از طی مرحله اول ثبت نام برای انجام مرحله دوم ثبت نام اعم از ( انتخاب واحد، پرداخت شهریه، دریافت معافیت تحصیلی و …) از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد. لذا خواهشمند است اطلاعیه های سایت را به صورت روزانه پیگیری نمایید.(تمامی اطلاعیه هایی که مرتبط با شما می باشد با نام جدید الورود در سایت اطلاع رسانی می گردد)