نهمین جشنواره حرکت درون دانشگاهی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در ۹ رشته رقابتی انجمن علمی برگزیده، کتاب، نشریه علمی، فعالیت های علمی خلاقانه، مسابقه علمی، محتوای دیجیتال، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه برگزار می شود.

متقاضیان علاقمند به شرکت در این جشنواره می توانند با مراجعه به سامانه harekat.uast.ac.ir نسبت به مطالعه دقیق اطلاعیه ها و دستورالعمل ها اقدام و با توجه به رشته انتخابی نسبت به ثبت آثار و دستاوردهای خود به صورت گزارش یا اینفوگرافی اقدام کنند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با دبیرخانه جشنواره در واحد استانی بوشهر با شماره ۳۳۴۴۸۳۲۲-۰۷۷ داخلی ۳ اداره فرهنگی و دانشجویی تماس حاصل نمایند.

دستورالعمل جشنواره حرکت

تذکر مهم⇓

۱٫ برای فعال شدن لینک فرم درخواست می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
۲٫ این لینک فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

فرم ثبت نام