مرکزنوآوری علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

از تمامی صاحبان ایده، دانشجویان، اساتید و طراحان گرافیک جهت شرکت و حضور در” رویداد طراحی هویت بصری” دعوت بعمل می آورد.

هدف ما از برگـزاری این رویداد،ارائه طراحی بسیارخلاقانه برای هویت بصـری؛ آرم و لوگو و مسکات(شخصیت تجاری) به صاحبان صنایع آرایشی، بهداشتی و شوینده‌ها به عنوان ابزار برندینگ و تبلیغات قدرتمــند است.

اهداف رویداد

• فرهنگ سازی و اصلاح ذهنیت صاحبان کسب وکار درباره ی استفاده از هویت بصری فنی وکاربردی به وسیله متخصصان امر.
  • ایجاد پیوند بین بازار و دانش طراحی هویت بصری ، شناخت و تامین نیروی متخصص طراحی گرافیک برای ساختار تبلیغاتی و برندینگ صاحبان صنایع.
  • نزدیک شدن هویت بصری تبلیغات به استانداردهای جهانی

محور رویداد

طراحی نِشان (آرم و لوگو)

بخش های رقابتی

۱) بخش حرفه ای

شامل ایده های است که سفارش دهنده واقعی دارد.

۲) بخش خلاقیت های تجربی

شامل تمام ایده های خلاقانه و نو آوارانه هویت بصری رسیده به دبیرخانه می باشـد.

۳) نگاه ویژه

در این بخش، درجستجوی شناسایی تلاش های خلاقانه و نوآورانه در زمینه طراحــی هویت بصری جامعه هدف ؛ صاحبان صنایع، تولیدگان وفروشندگان محصولات آرایشی- بهداشتی و شوینده‌ها هستیم.

جوایز

برگـزیده اول :  تندیس، گواهی نامه ، ۵ میلیون تومان

برگـزیده دوم : تندیس، گواهی نامه ، ۳ میلیون تومان

برگزیده سوم : تندیس، گواهی نامه ، ۲ میلیون تومان

آثار قابل قبول رویداد، همگی با حفظ حقوق مادی و معنوی آثار در دســــترس صاحبان صنایع یادشده قرار خواهند گرفت و به این ترتیب به بازار کارحرفه ای معرفی خواهند شد.

تاریخ برگزاری : ۸ تا ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰

مکان برگزاری: مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج

آخرین مهلت ارسال آثار : جمعه ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۰

برای جلوگیری  از بروز مشکلات احتمالی لطفا ارسال آثار را به روزهای پایانی موکول نفرمایید.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *