به روزرسانی مجدد

با سلام و احترام
به استحضار می رساند از تمامی مدرسان فرهیخته و دانشجویان گرامی( درحال تحصیل و فارغ التحصیل تمامی رشته ها) علاقمند به حوزه پژوهش دعوت می گردد نسبت به ارسال دستاوردها و فعالیت های خود در حوزه های مختلف( هنری، فرهنگی، کارآفرینانه، پژوهشی، فناورانه،مقالات،چاپ کتاب و … ) جهت ثبت و نمایش در هفته پژوهش سال ۱۴۰۱و سایت دانشگاه تا روز جمعه ۲۰ آبان ماه به آدرس ذیل اقدام نمایند .(در صورت هرگونه سوال به واحد پژوهش و فرهنگی دانشگاه مراجعه نمایید)
لازم به ذکر است تمامی حقوق مادی و معنوی آثار ارائه شده در نمایشگاه مذکور متعلق به پدیدآورنده و صاحب اثر می باشد و برای تمامی شرکت کنندگان گواهینامه معتبر پژوهشی حضور در نمایشگاه صادر خواهد شد همچنین امکان ثبت سفارش جهت فروش آثار ، دستاوردها و … وجود دارد.

هفته پژوهش استان البرز سال ۱۴۰۱
نهمین جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان البرز همزمان با بزرگداشت هفتۀ پژوهش و فناوری در استان البرز در آذر ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد. یکی از برنامه‌های اصلی این جشنواره شناسایی، معرفی و تجلیل از ایده‌های برتر می باشد.
#هفته_پژوهش_استان_البرز
۱۹ الی ۲۵ آذرماه

جهت ارسال آثار کلیک نمایید(لطفاً مستندات در قالب فایل zip ارسال گردد)

آرشیو تصاویر سال های قبل⇓