مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار پژوهش > زمانبندی تحویل نهایی دروس کارورزی و پروژه نیمسال تابستان ۹۹-۹۸.

زمانبندی تحویل نهایی دروس کارورزی و پروژه نیمسال تابستان ۹۹-۹۸.

? سه شنبه ۹۹/۰۷/۲۹. ساعت ۹ الی ۲۰.

✅ کارورزی ۱و۲؛ کاردانی حرفه ای انیمیشن مدرس جناب آقای توکل .

✅ کارورزی ۱و۲: کاردانی حرفه ای طراحی لباس مدرس سرکار خانم مخابری.

✅ کارورزی ۱و۲: کاردانی حرفه ای هنرهای تجسمی عکاسی، کاردانی حرفه ای عکاسی خبری مدرس سرکار خانم رهبر بروجردی.

✅ کارورزی ۱و۲: کاردانی حرفه ای معماری- معماری داخلی ،مدرس جناب آقای مهندس میر.

✅ کارورزی۱و۲: کاردانی حرفه‌ای هنرهای تجسمی- نقاشی ، مدرس جناب آقای چوب تراش زاده.

✅ کارورزی ۱ و۲: کاردانی حرفه ای هنرهای تجسمی- گرافیک، مدرس سرکار خانم مهدوی اشرف.

? چهارشنبه ۹۹/۰۷/۳۰ ساعت ۹ الی ۲۰.

کارورزی ۲: کاردانی فنی فناوری اطلاعات اینترنت و شبکه های گسترده ،، کاردانی فنی نرم افزار- برنامه سازی کامپیوتری مدرس جناب آقای مهندس حیدری .

✅ کارورزی۱و۲: کاردانی فنی فناوری اطلاعات اینترنت و شبکه های گسترده ،، کاردانی فنی نرم افزار- برنامه سازی کامپیوتری مدرس سرکار خانم مهندس ولیان.

✅ کارورزی ۱و ۲: مهندسی فناوری اطلاعات- فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری اطلاعات- امنیت اطلاعات ، مدرس جناب آقای مهندس حیدری.

✅ پروژه امنیت اطلاعات ،مدرس جناب آقای مهندس تقی پور.

✅ کارورزی ۱و ۲: کارشناسی حرفه ای گرافیک – پوستر نشانه ، کارشناسی حرفه‌ای گرافیک- تصویر سازی. مدرس سرکار خانم مهدوی اشرف.

✅ کارورزی۱و۲: کارشناسی حرفه ای معماری- طراحی محیط داخلی . مدرس جناب آقای مهندس قیاسی خلف.

✅ کارورزی ۲: کارشناسی حرفه‌ای نقاشی. مدرس جناب آقای چوب تراش زاده.

✅ کارورری۲: کارشناسی حرفه ای عکاسی تبلیغات. مدرس جناب آقای بابایی.

دانشجو طبق برنامه زمانبندی تحویل نهایی نسبت به ارایه گزارش کار اعم از فرم های کارورزی ، نامه اتمام دوره کارورزی ( از محل کارورری در پایان دوره دریافت شود) ، گزارش کلی دوره کارورزی و پروژه کارورزی خود اقدام نمایند.

تمامی آزمون های کارورزی  و پروژه در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی برگزار می گردد.
نام کاربری : شماره دانشجویی
رمز عبور: کدملی (بدون صفر قبل از عدد)‌