مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > فراخوان استارتاپ “طراحی مانتو اجتماع با الهام از معماری سنتی و تاریخی یزد”
به روزرسانی مجدد

( با توجه به در خواست مکرر دانشجویان و متقاضیان گرامی مهلت ارسال آثار تا جمعه ۱۷دی تمدید شد)

? مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار می کند:

?”رویداد استارتاپی طراحی مانتو اجتماع با الهام از معماری سنتی و تاریخی یزد”  به صورت مجازی/ رایگان

مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج از تمامی دانشجویان، اساتید و طراحان لباس(آکادمیک و تجربی) در سراسر کشور جهت شرکت و حضور در” رویداد شتابی طراحی مانتو اجتماع با الهام از معماری سنتی و تاریخی شهرجهانی یزد ” دعوت بعمل می آورد.
هدف ما از برگزاری این رویداد، ایجاد بستری مناسب از طراحی تا تولید بر اساس نیاز جامعه و بخش صنعتی می باشد. همچنین در جهت ارتباط موثر با بخش صنعتی، انجمن نساجان همگن استان البرز به عنوان حامی در برگزاری این رویداد حضور دارند.

✅ اهداف رویداد
معرفی ظرفیت های دانشگاهی به بخش صنعتی و ایجاد ارتباط موثر در جهت تولید طرح ها
ارتقا سطح کیفی در طراحی لباس اجتماع بانوان
ایجاد بستری مناسب جهت جذب سرمایه گذاران در تولید طرح ها در مقیاس انبوه
ایجاد انگیزه، روحیه نشاط، شوق آفرینش گری و کار جمعی برای ظهور استعدادها
ایجاد فضایی برای کار گروهی و نقطه آغازی برای ایجاد اشتغال دائمی و ثروت آفرینی

✅ محور رویداد
طراحی مانتو اجتماع برای رده سنی ۳۰-۲۵ سال با الهام از معماری سنتی و تاریخی یزد
بخش های رقابتی
گروهی(۳ تا ۴ نفره)
انفرادی
بخش جنبی:
نمایشگاهی از طرح های منتخب برگزار خواهد شد.

? جوایز
برگـزیده اول : گواهی نامه ، ۵ میلیون تومان
برگـزیده دوم : گواهی نامه ، ۳ میلیون تومان
برگزیده سوم : گواهی نامه ، ۲ میلیون تومان
همچنین طرح های برگزیده برای تولید در مقیاس انبوه مورد حمایت صنایع نساجی استان البرز قرار خواهند گرفت.
کلیه آثار تولید شده در روند رویداد در دسترس صاحبان صنایع برای معرفی به بازار کار با حفظ حق معنوی فرد یا گروه قرار خواهند گرفت.
کلیه آثار تولیدی در سایت فروش نوروزی جهاد دانشگاهی نمایش داده خواهند شد.

? تاریخ برگزاری :   ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۰
♨️ مکان برگزاری: کلیه مراحل رویداد به صورت مجازی و توسط مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج برگزار می شود.
آخرین مهلت ارسال آثار : جمعه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۰
برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی و رفع نواقص لطفا ارسال آثار را به روزهای پایانی موکول نفرمایید.

? فرمت ارسال آثار مرحله اول
متقاضیان شرکت در این رویداد تا تاریخ ۱۷ دی ماه می بایست تصویر حداقل ۳ نمونه طراحی مانتو( جلو و پشت مانتو)، حداقل ۳ نمونه کار دوخته شده( تصویر از پشت- جلو- آستین و داخل مانتو) خود را به دبیرخانه رویداد ارسال نمایند.
بعد از داوری اولیه آثار رسیده به دبیرخانه رویداد، اسامی منتخبین به همراه منتور ها در همین اطلاعیه اطلاع رسانی می شوند.
منتور ها از اساتید دانشگاه جامع علمی- کاربردی – انجمن نساجان همگن استان البرز- مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی استان البرز در این رویداد حضور خواهند داشت.

? برگزار کنندگان
مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان البرز
معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان البرز

? حامیان
انجمن نساجان همگن استان البرز
دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان البرز
سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی البرز
مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی استان البرز

? نشانی دبیرخانه رویداد:
آدرس: عظیمیه، میدان مهران – میدان گلستان – گلستان ششم غربی(میخک) – ضلع شمالی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز- مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج
شماره تماس: ۰۲۶۳۳۱۹۸
سایت مرکز: https://karaj.iastjd.ac.ir
راههای ارتباطی در سایر اپلیکیشن ها Jdkaraj
ساعت پاسخگوئی دبیرخانه شنبه تا چهارشنبه (به غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۸ – ۱۵  داخلی ۱۰۷ می باشد.

? فرم ارسال آثار
علاقمندان جهت شرکت در این رویداد تا جمعه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۰ می توانند اطلاعات و آثار خود را در فرم ذیل ثبت نمایند.

جهت ارسال آثار کلیک نمایید

لطفاً جهت یادآوری زمانبندی استارتاپ و دریافت اطلاعات مناسب وارد کانال ذیل شوید.⇓

کلیک نمایید