رویداد استارت آپی طراحی هویت بصری

به نام خدا

مرکزنوآوری علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی کرج از تمامی صاحبان ایده، دانشجویان، اساتید و طراحان گرافیک جهت شرکت و حضور در” رویداد طراحی هویت بصری” دعوت بعمل می آورد.

هدف ما از برگـزاری این رویداد،ارائه طراحی بسیارخلاقانه برای هویت بصـری؛ آرم و لوگو و مسکات(شخصیت تجاری) به صاحبان صنایع آرایشی، بهداشتی و شوینده‌ها به عنوان ابزار برندینگ و تبلیغات قدرتمــند است.

اهداف رویداد

• فرهنگ سازی و اصلاح ذهنیت صاحبان کسب وکار درباره ی استفاده از هویت بصری فنی وکاربردی به وسیله متخصصان امر.
  • ایجاد پیوند بین بازار و دانش طراحی هویت بصری ، شناخت و تامین نیروی متخصص طراحی گرافیک برای ساختار تبلیغاتی و برندینگ صاحبان صنایع.
  • نزدیک شدن هویت بصری تبلیغات به استانداردهای جهانی

محور رویداد

طراحی نِشان (آرم و لوگو)

بخش های رقابتی

۱) بخش حرفه ای

شامل ایده های است که سفارش دهنده واقعی دارد.

۲) بخش خلاقیت های تجربی

شامل تمام ایده های خلاقانه و نو آوارانه هویت بصری رسیده به دبیرخانه می باشـد.

۳) نگاه ویژه

در این بخش، درجستجوی شناسایی تلاش های خلاقانه و نوآورانه در زمینه طراحــی هویت بصری جامعه هدف ؛ صاحبان صنایع، تولیدگان وفروشندگان محصولات آرایشی- بهداشتی و شوینده‌ها هستیم.

جوایز

برگـزیده اول :  تندیس، گواهی نامه ، ۵ میلیون تومان

برگـزیده دوم : تندیس، گواهی نامه ، ۳ میلیون تومان

برگزیده سوم : تندیس، گواهی نامه ، ۲ میلیون تومان

آثار قابل قبول رویداد، همگی با حفظ حقوق مادی و معنوی آثار در دســــترس صاحبان صنایع یادشده قرار خواهند گرفت و به این ترتیب به بازار کارحرفه ای معرفی خواهند شد.

تاریخ برگزاری : ۸ تا ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰

مکان برگزاری: مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج

آخرین مهلت ارسال آثار : جمعه ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۰

برای جلوگیری  از بروز مشکلات احتمالی لطفا ارسال آثار را به روزهای پایانی موکول نفرمایید.

⇓لطفاً جهت مشاهده فایل راهنمای شرکت در رویداد شتاب هویت بصری بر روی لینک ذیل کلیک نمایید⇓

فایل راهنمای شرکت در رویداد شتاب هویت بصری

فیلم آموزشی رویداد

فرم اطلاعات صاحب اثر را با دقت تکمیل کنید.

( اطلاعات این فرم برای داوران و صاحبان صنایع ارسال می‌گردد )

فرمت ارسال آثار

کلیه فایل‌های ارسالی را به دو صورت فایل‌هــــای JPG و PNG  بدون زمینه با رزولیشن ۳۰۰ پیکسل بر اینچ و حداکثر در حجم ۱۵ مگابایت در صفحـه مربوطه بارگزاری نمایید.

تذکر مهم⇓

۱٫ برای فعال شدن لینک ارسال آثار  می بایست هم زمان حساب کاربری gmail بر روی سیستم شما فعال باشد.
۲٫ لینک ارسال آثار فقط از طریق با لپ تاپ و کامپپوتر باز می شود و از طریق تلفن همراه غیر فعال می باشد.

برگزار کنندگان⇓

مرکز نوآوری علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج