مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار پژوهش > ثبت دو لوح تقدیر به نام مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی البرز در عرصه پژوهش

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی البرز، آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه جامع علمی کابردی استان البرز صبح امروز دوشنبه ۹/۱۰/۹۸ در باشگاه فرهنگی ورزشی میلاد کرج برگزار شد.
در این مراسم دکتر پیمان دانش کار آراسته، رئیس دانشگاه علمی کاربردی البرز ضمن قدردانی از زحمات پژوهشگران بر آموزش مهارت محور به عنوان مهم ترین رسالت دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد.
در ادامه این مراسم دکتر محمدحسین موسوی زاده، مدیر کل دفتر پژوهش و فناوری کشور در مورد تفاوت بین پژوهش و استارت آپ و ویژگی های آن ها به عنوان قدرتمندترین ابزار در جهت تغییر نگاه تحولی صحبت کرد.

در بخش تجلیل از پژوهشگران برتر ششمین جشنواره دستاوردهای پژوهشی، فن آوری و فن بازار استان البرز دو لوح تقدیر به نام مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تحت عنوان کارگاه برتر “سلسله کارگاه های شخصیت شناسی و بازاریابی” همچنین اجرای مستمر فعالیت های پژوهشی در سال ۹۸ ثبت شد.