مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > برگزاری مجدد آزمون نوبت دوم(آزمون های با تاخیر نیمسال ۲-۹۹ ) ۱۴ و ۱۵ تیرماه

زمان آزمون مجدد نوبت دوم(آزمون های با تاخیر نیمسال ۲-۹۹)

آزمون مجدد شامل دانشجویی میشود که در بارگذاری فایل و پاسخ به سوالات خود در سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی به علت قطع برق منطقه و … دچار مشکل و با رأی شورای دانشگاه تایید شده اند.

لازم به ذکر است تمامی سوالات آزمون مجدد (نوبت دوم) تغییر می کند ( به جز سوالات پروژه عملی)

نکته ۱: در صورت عدم حضور دانشجو در امتحان دوم ملاک نمره دهی امتحان اول می باشد

نکته۲: درصورت عدم بارگذاری فایل در نوبت دوم عواقب آن بر عهده شخص دانشجو می باشد و امتحان دیگری برگزار نمی گردد.

نکته ۳: دانشجویان می بایست فایل های خود را فقط در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی بارگذاری نمایند و هرگونه ارسال از طریق مختلف پذیرفته نمی باشد.

نکته۴ : آزمون ها نوبت دوم از روز یکشنبه ۱۳ تیر ماه ساعت ۹ برای دانشجویان قابل مشاهده می باشد.

»بازه زمانی امتحانات مجدد از روز دوشنبه ۱۴ تیر ماه الی روز سه شنبه ۱۵ تیر ماه در سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی قابل مشاهده می باشد «

سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی

برچسب ها: