معرفی به استاد

1. مرحله یک (اعلام اسامی)
    دانشجویان ترم آخر که تمامی نمرات آنها ثبت نهایی شده و درخواست امتحان معرفی به استاد دارند، و درخواست خود را تا به حال به کارشناس رشته خود تحویل نداده اند.
    آخرین مهلت تحویل درخواست معرفی به استاد  روز شنبه ۲۶ تیرماه می باشد.
    بدیهی است در صورت عدم مراجعه هر گونه عواقب آموزشی و مالی بر عهده شخص دانشجو می باشد.

۲٫ مرحله ۲ (نحوه  درخواست)

دانشجو می بایست فرم معرفی به استاد را از انتشارات مرکز تهیه و پس از تکمیل فرم جهت تحویل به واحد آموزش (خانم رضائی -خانم طالبی -خانم فراهانی ) ارئه نمایید. .

۳٫ مرحله ۳ (دریافت جزوه و امتحان معرفی به استاد)

پس از بررسی کارشناسان و هماهنگی های لازم  در روزهای اخیر از طریق سایت دانشگاه اعلام می گردد

۴٫  (برخی نکات درخصوص امتحان معرفی به استاد)
دقت داشته باشید در صورت غیبت در سر جلسه امتحان تاریخ فارغ التحصیلی شما به نیمسال بعد به تعویق خواهد افتاد.
در صورت هرگونه خطای آموزشی از جمله عدم رعایت سقف انتخاب واحد، عدم رعایت پیشنیاز، عدم رعایت سرفصل دروس و همچنین عدم پاس کردن درس دانش خانواده و جمعیت عواقب آن بر عهده شخص دانشجو می باشد.

?? قانون معرفی به استاد
دانشجو در صورت اضطرار پس از ثبت نهایی نمره تمامی دروس از جمله کارورزی۲ میتوانند:
۱- دو درس صرفا نظری را معرفی به استاد بگیرند مثال اندیشه اسلامی و زبان فارسی عمومی
و یا اینکه
۲- یک درس نظری – عملی افتاده که به تشخیص استاد مربوطه و شورای آموزشی مرکز دانشجو در واحد عملی نمره قبولی کسب کرده باشد + یک درس صرفا نظری را معرفی به استاد بگیرد.

برچسب ها:

معرفی به استاد8